Fillers i Örebro

Fillers i Örebro

Hej fina du!

Idag vill jag dela med mig av en rekommendation som många har olika åsikter om, nämligen fillers. Jag har nu testat det hos en salong i Örebro och jag är jättenöjd. Men det känns som att det finns två läger i frågan om fillers och den formen av skönhetsbehandlingar. Jag har tidigare inte haft så mycket åsikter om det, mer än att jag tycker det är synd när unga tjejer lägger in så mycket att allt det naturliga utseendet liksom försvinner. Där emot tycker jag det är bra när det används för att framhäva det naturliga.

Många använder det ju just när huden börjat förlora elasticitet och kollagen, vilket märks i både huden och läpparna som då förlorar en del av sin naturliga fyllighet. Jag valde att göra fillers i läpparna men var också noga med att säga att jag inte vill ha för mycket utan att det fortfarande ska se naturligt ut. Det blev ett så fint lyft och jag är jättenöjd. Man kan ju använda fillers till att lägga lite i kinderna eller liknande, vissa använder det för att ”trolla bort” en grop eller böj på näsan, och då kan man skulptera utan att göra ett kirurgiskt ingrepp.

På samma sätt tycker jag då att plastikoperationer är bra, när man kan få någon att må bättre med sig själv. Även om det mesta av det arbetet behöver ske på insidan så är jag av åsikten att en del av det man kan göra på utsidan också gör skillnad. Om man av någon anledning inte är nöjd med sig själv så är ju det bästa att stärka sig själv inifrån, men om ett ingrepp kan boosta självkänslan så kanske man får en skjuts på vägen.

För mig gav fillers i läpparna mig det lyftet, för jag har aldrig trivts med min tunna överläpp och tyckt att det varit för stor skillnad på den i jämförelse med underläppen. Men nu är de jättefina tycker jag och därför utstrålar jag nog med självsäkerhet nu. Om du ska göra fillers så tänk på att vända dig till en certifierad injektionssköterska! Må så gott nu och ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.