Välbehövlig vaxning inför utlandssemestern

Välbehövlig vaxning inför utlandssemestern

Jag hade en underbar vecka på Gran Canaria, sol och värme var vad jag behövde så här mitt i vintern och nu har jag laddat batterierna och är piggare och gladare än på länge. Innan jag reste insåg jag att jag behövde göra en vaxning av armar och ben, och jag gick då till en salong som heter Aktiv Paus eftersom de erbjuder vaxning i Norrköping, och vill ni veta mer om Aktiv Paus kan ni klicka här

Jag måste säga att när det gäller den här vaxningen som jag fick så blev jag supernöjd, så därför kan jag aldrig tro annat utan att ni kommer att bli lika nöjda och belåtna om ni går dit. Den som behöver göra en vaxning i Norrköping borde verkligen boka en tid till Aktiv Paus för jag tror inte att det går att få en bättre vaxning någon annanstans. Jag blev rekommenderad att gå till Aktiv Paus av en kollega, och eftersom både jag och min kollega är så nöjda med Aktiv Paus så är jag säker på att även ni som väljer att gå dit kommer känna på samma sätt. Det finns flera olika behandlingar inom skönhet och massage hos Aktiv Paus, och är det någon av er som har varit där och fått hjälp med något annat än just det här med vaxning i Norrköping så får ni gärna skriva nere i kommentarsfältet och berätta det, det skulle jag verkligen uppskatta. Det var allt vad jag hade att berätta om för den här gången, men kom väldigt gärna tillbaka till bloggen senare idag, för jag har en del andra saker jag ska ta upp också! 

 


Kommentarer är stängda.