Glamtastic-Beauty Salon

Glamtastic-Beauty Salon

God morgon på er! Hoppas ni har haft en skön natt och fått god nattsömn, förhoppningsvis har ni även fått en bra morgon. Själv tänkte jag börja den här dagen med att skriva ett inlägg till er, det kommer handla om företaget jag vände mig till för en tatueringsborttagning i Helsingborg.

Under de senaste åren har jag tatuerat mig ganska flitigt, det är något som har gjort att jag känt mig vacker. Varje ny tatuering har gett mig en ny känsla av skönhet, vilket har gjort att jag bara har skaffat flera. En av mina första tatueringar är dock en jag på senare dagar har ångrat, jag gjorde den hos en kompis när jag var full. Då kan ni säkert lista ut att den inte blev särskilt snygg, jag har nog aldrig riktigt gillat den. Det är den enda tatueringen som inte har fått mig att känna mig vacker. Den satt tidigare på min ankel, ett ställe där jag numera inte vill ha en tatuering. Därför valde jag att vända mig till Glamtastic-Beauty Salon för en tatueringsborttagning i Helsingborg istället för att tatuera över den. Det är ganska nyligen som jag blev färdig med min andra behandling, vilket var behandlingen som gav mig det resultatet jag var ute efter. För mig och min tatuering behövdes det bara två behandlingar, vilket jag är glad över. Det är skönt att jag inte behövde genomgå så många behandlingar, eftersom det var ganska smärtsamt. Efter att ha genomgått det är jag dock väldigt nöjd över att jag gjorde det, det gjorde trots allt att jag blev av med den fula tatueringen som jag hade. Jag kan verkligen rekommendera er alla att gå till det här företaget om ni också skulle vara intresserade av tatueringsborttagning i Helsingborg.


Kommentarer är stängda.